Nu när det är sommar är många av oss sugna på dejtning, drama och lite UnReal reality. Eller är det egentligen verklighetstrogen reality? Avgör själva!

UnReal (genre: drama)

Under lov är det lätt att fångas i den onda cirkeln av dåliga reality serier. Har du dragits ner i hålet bestående av vackra kvinnor, underbara resor och romantiska dejter, så som de visas i The Bachelor? Vill du ta dig ur detta men vet inte hur? Då är det här serien för dig. UnReal visar precis det som titeln säger: det är inte på riktigt. Följ Rachel, en producent på en påhittad kopia av The Bachelor, som tvingas tillbaka efter ett nervöst sammanbrott. Hon tvingas tillbaka av samma anledning som hon hade sitt sammanbrott: hon är den bästa på att skapa drama som säljer. Tillsammans med sin chef, som vi alla hatar att älska, påbörjar hon en ny säsong med en rik, snygg britt, och en massa tjejer. Du kommer hata absolut allt och alla i slutet, och samtidigt skrika för mer. Om detta inte botar dig från The Bachelor, kan inget rädda dig.

Innehåller: Sex.

Här hittar du våra tidigare serietips!

Evin C, 18 år

Om Skribenten

mm

Vi har några skribenter som vi gillar riktigt mycket och som ibland, då och då, kommer publicera sina texter här. Håll utkik! :)