Här är vi som jobbar med Tidningen K!

 

miriam-byline
Miriam Bratt är är 25 år. Hon tycker mest om att prata och skriva. Helt enkelt att uttrycka sina tankar, känslor och åsikter. Förutom att svara på frågor gällande sex och känslor i Tidningen K så jobbar hon som journalist på studenttidningen Gaudeamus. Det bästa med Tidningen K enligt Miriam är att det är en tidning som verkligen har saknats.

 

arvid byline
Arvid Brandström

 

linda-byline
Linda Tholin är en tjugotreårig norrlänning. Hon pluggar genusvetenskap, säljer jeans och skriver för Tidningen K. Förutom att skriva, lyssna på fet musik och äta stark mat så är det bästa hon vet att köra fyrhjuling i Norrland.

 

stefan-byline
Stefan Lundstedt

 

evelina-byline
Evelina Bergström Kristiansson är en tjugosexåring som fortfarande väntar på brevet från Hogwarts men under tiden försöker hon leva life och projektleder Tidningen K. Hon är också chefredaktör och ansvarig utgivare. Det roligaste med jobbet är att lyssna på alla smarta ungdomar samt kicken att förverkliga nya idéer.

 

emelie-byline
Emelie Fransson är 28 år gammal och är hjälten som fixat vår snygga hemsida. Hon är vår kickass webmaster och när hon inte jobbar med Tidningen K så sysslar hon med webdesign som frilansare.

 

rebecca-byline
Rebecca Hagnestad är 22 år. Hon har arbetat som redaktör här på Tidningen K. När hon inte håller på med K så jobbar hon som reporter på Expressen. Eller så läser hon en bra bok, helst om något historia-aktigt, men fantasy går bra det med.

 

william-bylinebild
William Sulka har ritat diverse illustrationer till tidningen K! Han är en allmän kulturfifflare från Norrköping, född 1986. Han spelar pop i bandet Wetland och målar tavlor i sin ateljé, lagar mat i sitt kök och spelar skivor på klubbar. Det snygga fotot är taget av Maria Ackerfors och Williams Facebook-sida hittar ni här.

 

Vi letar alltid efter fler medarbetare och har du idéer, texter, bilder eller åsikter om tidningen – hör av dig till oss! :)