Filmvisningar, danstävlingar, poesi, ”Open stage” med möjlighet att uppträda, Dj-workshops och massor av artister. Denna vecka är det dags för den årliga gratisfestivalen We are Sthlm där roliga dagar med gemenskap står på agendan.

På festivalen kommer olika tält med diverse föreningar finnas på plats. Föreningen storasyster är en av dessa och kommer närvara alla dagar för att informera och samtala om sexuella övergrepp, känslor och sex. Vi unga kommer också vara med festivalens alla dagar och livesända en poddcast som ska fokusera på att prata om normer och fördomar mot unga. I Vi Unga-tältet får en också chans att lära sig göra en egen poddcast.

På the Main Stage är schemat fullspäckat med artister och uppträdanden. Linda Pira, Kaliffa, Syster sol och Näääk & Nimo är bara några av de namn som kommer att bjuda på Show.

Evenemanget fortgår från den 16-20 augusti och på hemsidan kan en finna information om vilka tält som ställer ut och när, vilka artister som kommer framträda och andra roliga händelser under veckan en inte kan missa.

Om Skribenten

mm
Reporter

Linda är en 23 årig norrlänning. Hon pluggar genusvetenskap, säljer jeans och skriver för tidningen K. Förutom att skriva, lyssna på fet musik och äta stark mat så är det bästa hon vet att köra fyrhjuling i Norrland.